Hirdetés

Hiába tér vissza az E3, beelőzi egy komoly kihívó

|

Geoff Keighley Summer Game Fest nevű online rendezvénye a jelek szerint erősebb lesz, mint valaha.

Hirdetés

2023-ban teljes mellbedobással visszatérnek a hatalmas videojáték-tematikájú rendezvények, a felhozatal pedig annál is sokkal izgalmasabb lesz, mint amit eddig sejtettünk. Azt tudtuk, hogy a koronavírus enyhültével újra élőben jelentkezik a régi renoméját új szervezőkkel visszaállítani igyekvő E3, ám a nagy múltú rendezvénysorozat most kihívóra talált. A The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley ugyanis várhatóan nagyot gurít 2020-ban (online) indult műsorával, a Summer Game Festtel.

Az első Fest még több hónapig tartott (persze rövidebb etapokban), de így is megnyert több nagy kiadót, hogy náluk mutassák be, min dolgoznak éppen.

Hirdetés

A 2023-as rendezvény viszont sokkal koncentráltabb lesz, még több bejelentéssel, ráadásul pár nappal beelőzik az E3-at is, amely elmaradt idén. Utóbbi június 13-án kezdődik és négy napon át tart, ezúttal élőben, a szokásos Los Angeles-i rendezvényközpontban, a Summer Game Fest pedig kizárólag online követhető majd június 8-ától.

Nem tudni, mely kiadókat és fejlesztőcsapatokat nyerték meg maguknak a rendezvények szervezői, de egy biztos: ebből mi, gamerek csak jól jöhetünk ki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)