Hirdetés

Hiánypótló termék: Wolverine karmok

|

A Man At Arms sorozat zseniális kovácsmestere, Tony Swatton elkészítette Farkas karmainak mását. Nem gyerek kezébe való.

Hirdetés

Hányszor, de hányszor szorítottunk az ujjaink közé ceruzákat és ádáz arckifejezéssel hasítottuk a levegőt, utánozva az X-Men sorozat legkedveltebb karakterét, Wolverine-t? Vagy csak én?

Amikor egy elmért suhintásnál beleütöttünk valamibe és a ceruzák beleálltak a tenyerünkbe, akkor elég nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem az igazi, de arra a pár végtelenül badass pillanatra mégiscsak úgy tűnt, hogy megérte. Marad az X-Men Origins: Wolverine... A Man At Arms sorozat mesterkovácsa, Tony Swatton - sokunkkal ellentétben - nem állt meg a puszta álmodozásnál, hanem fémből formálta meg az ikonikus karakter karmait.

Sajnos az adamantium elég ritkás anyag, ezért más fémekből kellett dolgoznia, de ettől függetlenül a végeredmény még így elég hibátlan; az elkészült Farkas-karmokat a Comic-Con közelébe se engednék, de még az utcára sem érdemes kimerészkedni velük.

Amire viszont tökéletesek, az az, hogy a hátsó kert magányában mindenféle bármit zúzzunk vele darabokra. A videóban végigkövethetitek a karmok készítésének folyamatát és persze a tesztelésbe is érdemes lesz belekukkantani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)