Hirdetés

Hidegrázós videón találkozik a Need for Speed: Underground-széria és a Most Wanted

|

Nosztalgiabombát robbantott egy orosz videós.

Hirdetés

Tavaly nyáron sokan felháborodtak, amikor bebizonyosodott, hogy a Need For Speed remastert kiadó EA a legendás Underground-széria, vagy a klasszikus Most Wanted helyett a 2010-es Hot Pursuit ráncfelvarrása mellett döntött.

Azóta újabb év telt el, ám hiába a játékiparban dúló remaster-láz, a sokak által máig az NFS-széria csúcsának tartott triót még bottal sem piszkálja az Electronic Arts. Így hát nem marad más, mint a rajongói projektek és az ábrándozás: az utóbbi kategóriában nevez most egy rendkívül hangulatos orosz videó, amit a GameStar Party/Chat csoportban osztott meg Péter nevű olvasónk.

Hirdetés

Az alig háromperces film a 2004-es Underground 2 nyitójelenetéhez repít el minket, arra a bizonyos reptérre, ahol a zöld 350Z volánja mögé pattanva kezdetét vette életünk egyik legemlékezetesebb autós kalandja.

A háttérben a The Doors Riders of the Stormjának feldolgozása szól (ezúttal Snoop Dogg nélkül), s mire észbe kapunk, már a jellegzetes sztrádán száguldunk a város felé. Itt csatlakozik két kedves ismerős: a 2003-as Underground legmenőbb verdája, Eddie Nissan Skyline-ja, illetve a 2005-ös Most Wanted álomautója, a BMW M3 GTR.

A legendák hajszájának koreográfiájára mintha hatott volna a Halálosabb iramban emlékezetes jelenete is, az összhatás igazi nosztalgiabomba a kétezres évekből. Az utolsó jelenet pedig kimondottan meghatóra sikeredett: a három autó három eltérő irányba távozik az üres kereszteződésből, de a tábláról leolvasható, hogy mindegyikük a saját "otthona" (Olympic City, Bayview, Rockport) felé folytatja útját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Bevallom, engem kirázott a hideg a finálétól, de lehet, hogy csak nekem jelent túl sokat ez a néhány régi játék egy egyre távolabbi korból. Nektek mi a véleményetek, érdemes lenne remasterelni az említett NFS-eket, vagy inkább ne bolygassuk a múltat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)