Hirdetés

Kojimát megihlette a karácsony, máris a következő játékán dolgozik

|

Míg mások szenteste ünnepeltek, a Death Stranding rendezője az irodájában maradt, hogy új játéka koncepcióján dolgozzon.

Hirdetés

Hideo Kojima (a magyar helyesírás szabályai szerint amúgy Kodzsima Hideo, csak ezt nem szereti a fránya Google) művészi szintre fejlesztette az utóbbi években, hogy miként is kell felkelteni az emberek érdeklődését egy olyan projekt iránt, amelyikről konkrétumot alig tudni. A Death Strandingnél bevált, ezért cseppet sem meglepő, hogy újfent a bolondját járatja rajongóival korunk egyik legnagyobb becsben tartott játékfejlesztője.

Hirdetés

December 24-én reggel arra ébredt, hogy hosszabban szundított a tervezettnél, s bár szándékában állt beülni a moziba Paul Feig Múlt karácsonyára (ebben játszik Emilia Clarke), meggondolta magát. Szenteste egymagában moziba menni végül mégsem tűnt annyira jó ötletnek, inkább az irodában maradt, telepakolta az íróasztalát egy rakás holmival, amiből mindenféle következtetéseket vonhatunk le, az egészről képet csinált, és Twitteren is megosztotta a nagyérdeművel.

Na mármost, ha nem az történt, hogy felkeresték a karácsony szellemei, és a világ egyik legnagyobb bizniszévé vált ünnepről akar játékot készíteni, akkor elképzelhető, hogy a fényképen szereplő tárgyak vezetik nyomra a csillapíthatatlan tudásszomj miatt önmagukat sivatagban rekedt vándornak érző rajongókat. Gyilkos paradicsomoktól, életveszélyes gumikacsákon és az emberi evolúción át egy Star Trek adaptációig bármi elképzelhető, de ami leginkább szemet szúr, az Liu Cixin Remembrance of Earth's Past trilógiájának kötetei. A Hugo-díjas kínai szerző sci-fijében a kapcsolatfelvétel az emberiség és egy csillagközi utazásra képes idegen faj között nem várt következményekkel jár.

Lehetséges volna, hogy Kojima a földönkívüli intelligens élet kérdésével foglalkozik majd a következő játékában? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)