Hirdetés

A Valve-nél is járt legújabb körútján Hideo Kojima

|

Természetesen Gabe Newell-lel is lőtt egy közös fotót a Kojima Productions feje, aki ismét stúdiókat látogat, ezúttal az USA nyugati partján.

Hirdetés

Mindenki árgus szemekkel figyelte Hideo Kojima körútját a Konamitól való távozása után, amiről utólag kiderült, hogy a fő célja egy, a Death Stranding készítéséhez használható engine felkutatása volt. Azt nem tudjuk, hogy a Metal Gear Solid atyja ezúttal milyen célból látogat meg más kreatív csapatokat, de ez alkalommal egyáltalán nem csak a Sony különböző irodáiban fordult meg.

Hirdetés

Azért a PlayStationnel való kapcsolatát továbbra is ápolja Kojima, az utóbbi napokban ő és asszisztense posztoltak képeket a Pixar központja mellet, a Sony Interactive Entertainment kaliforniai főhadiszállása előtt és a konzolgyártónak dolgozó Sucker Punch Productions irodájából is.

A Sly Cooper és az Infamous szériákat jegyző csapat egyébként a Seattle vonzáskörzetébe tartozó Bellevue-ben dolgozik, így Kojimának még a várost sem kellett elhagynia, hogy a legnépszerűbb PC-s digitális platformot üzemeltető - és néhanapján játékfejlesztőként is működő - Valve főhadiszállására is beugorjon. Sajnos arról semmit nem tudtunk meg, itt miről beszélt a céget alapító Gabe Newellel, de mindenképp érdekes, hogy a következő játékát kizárólag a Sony platformján kiadó Kojima már nem csak a PlayStationhöz köthető iparági szereplőkkel találkozik.

A Valve egyébként idén erőfeszítéseket tett, hogy más csapatok segítségével bővítse játékfelhozatalát, áprilisban ugyanis felvásárolta a Firewatchot és az In The Valley of Godsot jegyző Campo Santót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)