Hirdetés

Hitman 2 - ha elég ügyes vagy, bekerülhetsz a játékba

|

A Sniper Assassin mód egyik leghalálosabb mesterlövésze különleges nyereményben részesülhet.

Hirdetés

Idén ősszel megérkezik a Hitman 2, így ismét a 47-es ügynök bőrébe bújhatunk majd, hogy eltegyük láb alól célpontjainkat. 

Hirdetés

Izgalmas verseny indult, amelynek végén egy játékos bekerülhet a Hitman 2-be. Ha ti is beszállnátok a buliba, akkor először is elő kell rendelnetek a játékot, hiszen így válik azonnal elérhetővé a Sniper Assassin mód. Majd annyi a dolgotok, hogy a legtöbb pontot gyűjtsétek össze november 6-ig, amikor is lezárul a lehetőség.

A verseny vége után a három platform, tehát a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One legjobbjai közül sorsolják ki azt az egy szerencsést, aki bekerül a játékba. Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben érkezik majd egy karakter, akit a nyertesről mintáznak, és persze az ő nevét is viseli majd.

Ha beneveznétek a mókára, akkor látogassatok el ide.

Ti próbára teszitek magatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)