Hirdetés

Hitman: Agent 47 - eltolták a megjelenést

|

A 20th Century Fox elcsúsztatta a Hitman: Agent 47 című film premierjét, hogy tovább csiszolhassák a speciális effekteket. Az érzéseink továbbra is vegyesek.

Hirdetés

Eredetileg 2015. február 27-én mutatta volna be külföldön a 20th Century Fox a Hitman: Agent 47-et, amelyben Paul Walker helyett a Homeland sztárja, Rupert Friend bújhat a 47-es ügynök bőrébe, azonban a film még egy kicsit várat magára.

A Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a látványért felelős szakembereknek további időre van szükségük a speciális effekteket igénylő jelenetek befejezéséhez (a bejelentés óta a Fox nagyobb figyelmet fordít a projektre), így február helyett hat hónappal később, 2015. augusztus 28-án mutatkozhat be az adaptáció az újonc Aleksander Bach rendezésében. 

47-es ügynök főellenfelét Zachary Quinto (Star Trek, Hősök) fogja játszani, de helyet kapott még a stábban Ciarán Hinds (München, A kárhozat útja), Hannah Ware (Oldboy) és Thomas Kretschmann (King Kong, Kaptár 2, A bukás - Hitler utolsó napjai) is. 

Mi a véleményetek, hozni fogja a film az elvárt szintet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)