Hirdetés

Ilyen a Hitman élőszereplős szerepjátékként

|

A Realm Pictures csapata valami egészen megdöbbentőt talált ki: egy élőszereplős Hitman szerepjátékot, melyben a 47-es ügynököt a játékosok utasításokkal irányítják.

Hirdetés

A Realm Pictures korábban csinált már egy hasonló videót, nem is egyet. A Real Life First Person Shooter videók annyira megtetszettek az IO Interactive-nak, hogy felkérték a csapatot, csináljanak egy hasonlót a Hitmannel is.

Elfogadva a felkérést újra összehívták a stábot, hogy egy hatalmas és gyönyörű villában játsszák el a 47-es ügynök egy küldetését. Először digitálisan megalkották a terepet, majd kitalálták, ki hol legyen és mit csináljon. Míg az FPS videóknál elég volt egy GoPro kamerát a főszereplőre szerelni, itt annyiban volt bonyolultabb a dolog, hogy a kamerának kívülről kellett követnie, így egy kamerás végig mászkált a bérgyilkos mögött. 

A játékosok kaptak egy mappát, melyben a térkép és a célpont adatai szerepeltek. Ezután utasításokat adhattak a 47-est játszó színésznek, aki kéréseiknek megfelelően cselekedett (és kommunikált is velük, bár nem konkrétan ő, hanem a Hitman játékok főszereplőjének szinkronhangja, David Bateson válaszolgatott). Ez lett az eredmény:

Érdemes megnézni az "így készült" anyagot is, érdekes, mennyi munka van benne. Az automata gépágyú ötlete például szintén zseniális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)