Hirdetés

Hitman - képregényből ismerhetjük meg a 47-es ügynök múltját

|

A sorozat első füzete még idén ősszel megjelenik, talán mondani sem kell, hogy a franchise rajongóinak kötelező olvasmány.

Hirdetés

Az újragondolt, epizodikus formában tálalt Hitman játék nagy sikert aratott, és annak ellenére, hogy a fejlesztő IO Interactive már független stúdióként működik tovább, folyamatosan pakolják az új tartalmakat a játékba. Idén ráadásul egy képregény is jön, ami a főhős bonyolult múltjára koncentrál.

Hirdetés

A Dynamite Entertainment gondozásában megjelenő Agent 47: Birth of the Hitman bemutatja a 47-es ügynök hullákkal és ármánykodással teli előéletét, és a bérgyilkossal együtt dolgozó Diana Burnwood korábbi kalandjait is megismerhetjük. A sztoriért Christopher Sebala, míg a grafikáért Jonathan Lau felel majd, az első rész október 11-én érkezik meg.

Elsőre elég jól hangzik, reméljük más Hitman adaptációknál mindenképpen szórakoztatóbb darab lesz. Vannak kellemetlen emlékeink.

Ugyebár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)