Hirdetés

Hitman - sorozatot készít belőle a Hulu és a Fox 21

|

Több félresikerült filmes próbálkozás után most sorozatba próbálják átültetni a Hitman franchise-t.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy megtudtuk, a legutóbbi Hitman játék jól teljesített, a Hulu és a Fox 21 bejelentette, hogy sorozat készül a 47-es ügynök kalandjaiból.

Hirdetés

Mivel mind a 2007-es, mind a 2015-ös film tragikusan gyenge lett, nem tudjuk, miben reménykedjünk. Az első epizód forgatókönyvét a John Wick franchise-ért felelős Derek Kolstad írja, mellette Adrian Askarieh, Chuck Gordon, Bert Salke, Gloria Fan, Kira Innes, Jane Francis és Jordan Helman felügyelik a projektet. A főszereplőt alakító színész kiléte még rejtély, egyelőre nagyon a munkálatok elején járunk, úgyhogy pár évig még biztosan nem láthatjuk a végeredményt. Aztán reméljük, ha jön, nézhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)