Hirdetés

Hivatalos: bekerül a Fradi a FIFA 22-be

|

A Ferencváros csapata első magyar klubként csatlakozik a FIFA 22 felhozatalához.

Hirdetés

Arra még várnunk kell, hogy a teljes NB1 szerepeljen az Electronic Arts focis játékában, de aki a Fradi rajongója, örülhet: a Ferencvárosi Torna Club játékosai szerepelni fognak az október 1-jén megjelenő FIFA 22-ben. 

"A Ferencvárosi Torna Club életében a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá, jó érzés, hogy ismét valamiben elsők tudtunk lenni a magyar klubok közül."

- nyilatkozta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a fradi.hu-nak.

Hirdetés

A Fradi múltjának és a jelenének, a Kubatov Gábor elnökké választása óta végzett egy évtizedes csapatmunkának egyfajta közös elismerése is ez a nagyszerű lehetőség. Egyelőre egyetlen magyar csapatként képviselheti hazánkat az FTC, és hozza közelebb a klubot és a labdarúgás szeretetét a legfiatalabb generációkhoz, valamint ismerteti meg a Ferencvárost és az általa képviselt értékeket nem csupán határainkon belül, hanem az egész világban.

- tette hozzá.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség volt a Sportfive nemzetközi kapcsolataira is. Azt egyébként a teljesség kedvéért megjegyezzük, hogy a FIFA 99-ben szerepelt az MTK és az Újpest is, de a következő 22 évben valóban nem volt magyar csapat a játékokban (a válogatott kivételével).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)