Hirdetés

Hivatalos: folytatást kap a Mortal Kombat film, megvan az író is

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros. megvalósítja a Mortal Kombat 2-t.

Hirdetés

Messze nem volt hibátlan a 2021-es Mortal Kombat film, de gyengeségei ellenére kifejezetten szórakoztató volt nézni a vértől tocsogó összecsapásokat, és az HBO Maxon is nagyon jól nyitott az adaptáció. A készítők többször is azt nyilatkozták, hogy van tervük a jövőre nézve (ez a film vége alapján egyértelmű), szeptemberben pedig azt jelentette a Variety, hogy a stúdió további karakterekkel tervezi bővíteni a Mortal Kombat univerzumot. 

Hirdetés

Eddig hivatalosan nem kapott zöld lámpát a Mortal Kombat 2 film, viszont most a Deadline jelentése szerint a Warner Bros. felbérelte Jeremy Slater forgatókönyvírót, hogy írja meg a következő rész szkriptjét, szóval történt előrelépés az ügyben. Slater olyan sorozatokon dolgozott eddig, mint a Moon Knight, Az Esernyő Akadémia és Az ördögűző, viszont filmek tekintetében már jóval megosztóbb a portfóliója, hiszen ő felelt a Josh Trank-féle Fantasztikus Négyes és a Death Note forgatókönyvéért is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A honlap információi alapján a Warner Bros. és a New Line Cinema elkötelezettek aziránt, hogy megvalósuljon a Mortal Kombat 2, de egyelőre csak Slater szerződött le a projekthez, sem Simon McQuoid rendező, sem az első filmben látott színészek nem írtak még alá a folytatáshoz.

A befejezés alapján Johnny Cage biztosan a stáb részét képezi majd, szerintetek kinek kellene alakítania a karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)