Hirdetés

Hivatalos: Godzilla és King-Kong is betrappol a Call of Duty: Warzone-ba

|

A sok találgatás után többé nem kérdés, hogy a gigászi szörnyek megszállják a Call of Duty univerzumot.

Hirdetés

Az eredeti Call of Duty 2003-as megjelenésekor még nem sejtettük, hogy a D-nap után végül a zombikig és a szörnyekig is eljutunk, de a napokban kiadott Season 3 - Classified Arms trailer egy jól ismert üvöltéssel tette egyértelművé, hogy a színfalak mögött bizony valamilyen godzillás crossoverrel készülnek a széria fejlesztői.

Azóta pedig hivatalossá vált a dolog, a legújabb kedvcsináló ugyanis látványos képsorokkal kürtölte világgá, hogy Godzilla és King-Kong is belép a csatatérre. A gigászok a Call of Duty: Warzone-ba érkeznek a május 11-én induló "Operation Monarch" esemény keretében, ami természetesen a Legendary Pictures-féle szörnyfilmekben látható Kaiju-kutató szervezetről, a Monarch-ról kapta a nevét.

Hirdetés

A kedvcsinálóban rögtön egymásnak esik a két óriás, vagyis az esemény cselekménye a tavaly megjelent Godzilla vs. Konghoz kapcsolódik majd.

A részletek egyelőre nem ismertek, így fogalmunk sincs, miről szólhat a crossover. A Call of Duty-hivatalos Twitter-fiókja viszont feltöltött egy másik teasert, amiben azt írják, hogy a felszín nem biztonságos többé, így elképzelhető, hogy nem csak néhány új skint kapunk, hanem a verekedő Godzilla és King-Kong lábai alatt fogunk szaladgálni.

A közelmúltban egyébként egy másik legenda is megérkezett a Call of Duty világába: Snoop Dogg operátorként lendült akcióba a Warzone-ban és a Vanguardban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)