Hirdetés

Hivatalos Guinness-rekorder lett egy magyar játékos a Naruto-maratonja után

|

Történetünk hőse még tavasszal állította be az új csúcsot egy PlayStation 2 konzolon játszva.

Hirdetés

Rengeteg olyan játékos van világszerte, akik nem pusztán szórakozásból ülnek le a képernyő elé, hanem gyakran azért, hogy egy ütős speedrun keretén belül villámgyorsan végigpörgessék az adott kalandot, vagy épp egy világrekord beállításának reményében akár napokig nyúzzák ugyanazt az alkotást. Nemrég pedig egy honfitársunknak sikerült olyan eredmény elérnie, amelyre mindenképpen büszke lehet.

Hirdetés

Csépe Szabolcs, vagyis GrassHopper még márciusban tartott egy maratoni videojátékozást, amely során a 2007-es, PlayStation 2-re megjelent Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5-tel játszott meglepően hosszú ideig. Persze közben meg kellett felelnie több, szigorúan meghatározott követelménynek is, így például minden lejátszott óra után 10 perc szünetet tarthatott, és több tanúnak is figyelemmel kellett követnie az eseményeket.

A maraton után elég sokáig tartott az eredmény kiértékelésére, ám júniusban GrassHopper hivatalosan is Guinness-rekorder lett a "Longest videogame marathon playing a Naruto game" (magyarul nagyjából azt jelenti, hogy "A leghosszabb videojátékos maraton egy Naruto-játékkal") kategóriában. A Guinness World Records hivatalos oldalán található bejegyzés alapján GrassHopper rekordja 28 óra, 11 perc és 32 másodperc, ami tényleg szép eredmény.

Innen is gratulálunk Szabolcsnak, remélhetőleg sokáig sikerül a csúcson maradnia.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)