Hirdetés

Hivatalos: lesz élőszereplős Street Fighter film

|

Pár napja még pletykák témája volt a Legendary és a Capcom adaptációs próbálkozása. Mostanra a hivatalos megerősítés is befutott.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt felröppentek pletykák, miszerint a Legendary felmarkolta a Street Fighter sorozat megfilmesítési jogait. A stúdió elvileg megkapta a lehetőséget arra, hogy filmeket és sorozatokat is összerakhasson a legendás verekedős cím karaktereivel és világával.

Akkor még feltételes módban beszélhettünk csak a dologról, mivel még semmilyen hivatalos információ nem állt rendelkezésünkre. Ez azóta megváltozott.

Hirdetés

A jelenleg a Street Fighter 6 népszerűsítésével elfoglalt hivatalos brand Twitter megállította egy pillanatra a meccsfelvételek és karakterbemutatók folyamát, hogy megerősítse: ténylegesen érkezik egy élőszereplős Street Fighter mozifilm.

Részletes információknak még mindig híján vagyunk, és ez valószínűleg még így is marad a közeljövőben.

Az egész verekedős műfaj épp a reneszánszát éli, de kifejezetten a Street Fighter körül forr épp a levegő. A június első hetében érkező Street Fighter 6 az előzetes infók és a bétatesztek alapján rengeteg tartalommal szolgál majd a kompetitív bunyósok és hétvégi harcosok számára egyaránt. A Capcom ráadásul egy 1 millió dolláros összedíjazással tervezi megtolni az idei Capcom Pro Tour versenyét, amire minden FGC profi felfigyelt. Erre még rápakolták a filmbejelentést, ami csak még tovább hevíti a hype lángjait.

Érdemes lesz 2023-ban figyelni a franchise körüli történéseket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)