Hirdetés

Hivatalos: második évad is lesz a The Last of Us sorozatból

|

Annyira elégedett az HBO a Naughty Dog kultjátékának élőszereplős adaptációjával, hogy berendelte a folytatást.

Hirdetés

Alaposan feladta a leckét a Sony és az HBO párosa mindenki másnak, aki azon töri a fejét, hogy más médiumok közönségével ismertetné meg népszerű videojátékok történetét. A január 15-én elrajtolt The Last of Us egyike a legjobb adaptációknak, ennél hitelesebb feldolgozást nehéz lenne találni, és ez a fajta megközelítés, a téma iránti maximális tisztelet meghálálta magát, nemcsak a kritikusok imádják, hanem a nézők is odáig vannak érte. Olyannyira, hogy sokan épp a sorozat hatására döntöttek úgy, megismerkednek a Naughty Dog játékaival is.

Mindennek következtében első két epizód által produkált számok még annak ellenére is lenyűgözőek, hogy azért pár dolgon változtatott Craig Mazin és Neil Druckmann kettőse (az pilot módosításairól itt, a második rész és a játék közötti eltérésekről pedig itt olvashatsz), és azt sem vált végül a sorozat kárára, hogy előzetesen a rajongók egy része felháborodásának adott hangot, amiért Bella Ramsey kapta meg Ellie szerepét.

Hirdetés

Az HBO döntéshozóinak egy rossz szavuk sem lehet eddig a nézettségi mutatókra, és mivel semmi sem utal arra, hogy veszítene lendületéből a sorozat -  éppen ellenkezőleg, a második epizód már több érdeklődőt vonzott a premier napján -, nem várták meg a vasárnap debütáló harmadikat, hanem hivatalosan is bejelentették azt, amiben már eddig is biztosak lehettünk: még legalább egy évad erejéig biztosan visszatér majd a The Last of Us a képernyőkre.

Ti örültök ennek a hírnek? Elégedettek vagytok a sorozattal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)