Hirdetés

Hivatalosan is beindult a Sonic 2 forgatása

|

Folytatódik a sünös kaland, és a meló már élesben pörög. A kamerák forognak, a sündisznók rohannak, Jeff Fowler pedig képeket posztolgat.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2 munkálatai hivatalosan is beindultak Jeff Fowler legutóbbi Twitter posztja szerint. A direktor nem osztott meg túl sok részletet, csak egy képet, amin az ikonikus rendezői szék látható, de már ez is jó hír, tekintettel arra, hogy a folytatás címét és logóját alig egy hónapja jelentették be.

Az első film láthatóan sokaknál célba talált, így a stúdió nem akarja, elvesztegetni a lendületet. A folytatás már készül, és ha minden jól megy, akkor jövőre már kész is lesz.

Hirdetés

Ezen a ponton még nem ismerjük a következő felvonás sztoriját, de az előző epizód vége erősen utalgatott arra, hogy Tails is felbukkanhat majd. Könnyen lehet, hogy a Sonic 2 nagyobb csapatot hozhat össze, mint az első rész, és több klasszikus karakter is az akció részesévé válhat.

A Sonic, a sündisznó 2 2022. április 8-át célozta meg premierdátumnak. Mivel a jelenlegi világban semmi sem biztos, így bármi előfordulhat, de reméljük, hogy a srácoknak koronamentes forgatása lesz, és időre le tudják majd szállítani a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)