Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkoztak az Adidas Cyberpunk 2077 csukái

|

Egy egész Cyberpunk 2077 termékvonallal támad a jól ismert sportmárka.

Hirdetés

Szeptemberben kiderült, hogy az Adidas és a Cyberpunk 2077 fejlesztéséért felelős CD Projekt RED összeálltak egy divatos projektre, hogy minden gamer legyen sportos, illetve minden sportember legyen gamer, vagy ahogy tetszik.

Most hivatalosan is bemutatták a cipőket, amiket sajnos csak ázsiai országokban terveznek árusítani,de nehéz elképzelni manapság, hogy ne lehessen behúzni 1-1 párat a földgolyó ezen részén is.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 csukák megjelenésére november 11-én számíthatunk és több színvariációban is elérhetőek lesznek. A sportcipők rajongóinak ismerős lesz az X9000L4-es alap, erre építették ugyanis a futurisztikus dizájnokat.

A játék körüli hype-ot egyébként nem csak az Adidas, de a OnePlus is próbálja meglovagolni a Cyberpunk színeibe öltöztetett 8T készülékeikkel.

Hamarosan nagy cégek cipőiben lépdelhettek, miközben egy másik nagy cég mobilján pötyöghettek. Tökéletesen passzol az egész a Cyberpunk 2077 üzenetéhez, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)