Hirdetés

Hogyan legyünk egyre jobb videósok?

|

Hogyan fejlődjünk és újuljunk meg? Mit érdemes tanulnia egy videósnak? Hogyan lesz ez egy szakma? Sirius (az első magyar "főállású" streamer) és Kiss Imi youtuber, médiaszakember beszélget veletek.

Hirdetés

Utolsó napjához érkezett a Pólus videósuli, melynek keretében eddig is rengeteg ismert youtubert és streamert hallgathattatok meg, amint különböző szempontokból ecsetlik a videósléttel járó örömöket és nehézségeket. A mai napon arról lesz szó, hogy egy viszonylag régóta tartó karrier alatt hogyan lehet megújulni, milyen fejlődési lehetőségek állnak az ember előtt ezen a téren.

Ma délután 4 órától Sirius és Kiss Imi veszi be a Pólusban felállított stúdiót, ahol Kacival kivesézik, pontosan hogyan is lehet "szintet lépni" a videózás terén. Mindketten évek óta gyártanak tartalmakat különböző videós felületekre, így jól ismerik a szakma minden csínját-bínját, és arról is tudnak mesélni, hogyan érdemes megújítani egy régóta futó csatornát, és hogy mit kell ehhez megtanulni.

Hirdetés

A közvetítést a helyszínen, a Pólus YouTube és Twitch csatornáján, valamint Facebook-oldalán is követhetitek.

Noha az egyhetes beszélgetéssorozat ezzel lezárul, de az ez idő alatt elsajátított tudást felhasználhatjátok egy videó elkészítésére, melyet beküldhettek a Pólus szakmai zsűrijének, akik elbírálják - érdemes, a legjobbakat értékes nyereményekkel díjazzák! A pályázat minden részletét megtaláljátok a Pólus weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)