Hirdetés

Hogyan lesz Super Mario elmebeteg?

|

Három olyan videót is találtunk ma, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Van itt Super Mario parkour élőben, Daft Punk Mario Paint módra, és ehető Mario. Kattintás az elmebajért.

Hirdetés

Én szeretem a Super Mariót, de mint minden már érzelmi kötődést, úgy ezt is igyekszem kordában tartani. Például dolgozom, eszem, csajozom, pihenek, élvezem az életet, és néha szeretem Mariót. Nem mindenki van ezzel így.

A Mario fanatizmus kihozza némelyekből az extrém oldalt, meghökkentő dolgokra képesek az olasz vízvezetékszerelő égisze alatt. Nem akarok szorosabb párhuzamot vonni, mint amennyi van a most következő produkciók között (mind Super Mario témában érkezik), ezért jöjjön, aminek jönnie kell. Például egy Super Mario parkour (illetve freerunner) videó, amely kicsit túlcifrázza a platformer hangulatát, de annál királyabban fest:

Ennél némileg haszontalanabb művészetnek nevezhető az az önkifejezési forma, amikor valaki Mario Paintben kottázza be a Daft Punk Get Lucky című slágerét, de tessék:

Végül a cukrozás csúcsa a Super Mario ételből rekonstruált játékmenete, ami a ráfordított energia/kortalan érték spektrumon nem hoz jó arányszámokat, de ettől még zseniálisan kivitelezett ötlet:

Ez volt a napi betevő "Őrült Mario" adagunk, köszönjük és szívesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)