Hirdetés

Hogyan ünnepeld az Xbox Series X megjelenést? Drónokkal!

|

Nekünk van Game Pass fesztivál, a németek kicsit más köszöntési módot képzeltek el az újgenerációs Xbox konzolok számára.

Hirdetés

Megjelent a Microsoft két vadonatúj konzolja, az Xbox Series X és a Series S. Az új gépek érkezését különféle módokon ünnepelték világ- és internetszerte: Új-Zélandon például egy egész városban zajlott a nyitóbuli, a PlayStation zenés videóval köszöntötte a konkurenciát, mi pedig a Game Pass Fesztivál elrajtolásával (Kiss Imivel, Kacival és mazurral) köszöntöttük az új generációt. 

Az Xbox Németországban is megadta a módját az ünneplésnek: a gamescom otthonául szolgáló Kölnben egy drónshow szórakoztatta a közönséget, amelynek keretében megelevenedett az égen a márka, a kontroller, az Assassin's Creed, a Destiny és a Cyberpunk 2077 logója is, a végéről pedig nem maradhatott el a brand új szlogenje, a Power Your Dreams sem.

Hirdetés

A műsort Phil Spencer vezette fel, a teljes performanszt az alábbi videóban tekinthetitek meg (igyekeztünk megoldani, hogy a megfelelő helyen kezdődjön a videó, de ha mégsem így lenne, 1:01:00-tól kezdődik a varázslat): 

Ti lecsaptatok már egyre az új Xboxok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)