Hirdetés

Hópihébe zárt Minecraft karácsonyi hangulattal támad az Nvidia legújabb RTX demója

|

Jó céllal készült, de azért az RTX kártyánkat is megizzaszthatjuk vele.

Hirdetés

December végéhez közeledve egyre több játék öltözik karácsonyi hacukába, készülnek a különleges események és az ünnepi lootok is előkerültek. Nincs ez másképp a Minecraftban sem, ahol egy igazán különleges élményünk lehet, amennyiben rendelkezünk egy arra alkalmas videokártyával.

Természetesen az RTX 20-as és 30-as szériára gondolunk, ezeknek a kártyáknak jó alkalom lesz az Nvidia új, karácsonyi pályája, hogy kis ray tracing edzéssel fűtsék be a téli szobát.

A Winter World névre hallgató pálya három hatalmas hógolyóban kapott helyet, ahol különféle helyszíneket fedezhetünk fel, apró feladatokat teljesíthetünk és természetesen közben csodálhatjuk, hogy mennyit tud a Minecraft élményén, ha rákapcsoljuk az RT támogatást.

Hirdetés

A pálya azonban nem csak arra való, hogy csorgathassuk a nyálunkat a játékra. A világban megtalálható a londoni Great Ormond Street Hospital teljes mása is, ahol a játékosok egy QR kóddal is összefuthatnak, amely egy adománygyűjtő oldalra vezet, ezzel a céllal készült ugyanis az egész világ.

Ha ti is szeretnétek kipróbálni a Winter Worldöt, ne a Minecraft Store-ban keressétek, ugyanis hasonlóan az Nvidia többi bemutató világához, ez is a Planet Minecraftról érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)