Hirdetés

Hoppá, idő előtt kiszivárgott az új Mortal Kombat-film első nagy előzetese!

|

Nagyon véres, nagyon fanservice és nagyon... orosz.

Hirdetés

Szinte tökéletes formátumban, orosz hangalámondással, de legalább élvezhető képminőségben szivárgott ki a Mortal Kombat HBO Maxre is érkező rebootjának első nagy előzetese.

Aki ilyen formában is szeretné elcsípni a trailert hivatalos, ma kora esti premierje előtt, annak javasoljuk, hogy nagyon gyorsan kerítsen erre sort: könnyen lehet, hogy a lenti reddites bejegyzést menet közben törölni fogják.

A durván korhatáros előzetes felvonultatja a Warner Bros. új filmjének korábban beharangozott karaktereinek színe-javát, köztük például Lui Kangot, Sub Zerót, Scorpiont és Sonja Blade-et is, de még az ikonikus "GET OVER HERE!" is elhangzik (ez utóbbi sajnos már nem oroszul).

Hirdetés

A film április 16-án debütál az USA-ban, mint ismeretes, a mozivásznakon és az HBO Max streamingszolgáltatón egyaránt. Hazánkban jelen állás szerint április 8-ra van belőve a mozipremier, no nem mintha az ilyesmi manapság kőbe lenne vésve.

Red band trailer in russian from r/MortalKombat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)