Hirdetés

Horizon Zero Dawn - dokumentumfilmben leshetünk a kulisszák mögé

|

Egy holland filmes csapat alaposan kifaggatta a Horizon Zero Dawn készítőit a legújabb PS4-es sikerjáték készítéséről, a dokumentumfilmjüket pedig végre angol felirattal is megnézhetjük.

Hirdetés

Ugyan a Guerrilla Games szakemberei már valószínűleg a folytatáson agyalnak, mi még egy darabig elidőzünk az első résszel. A Vpro dokumentumfilmes csapatának köszönhetően betekinthetünk a fejlesztés kulisszái mögé.

A holland csapat közel ötven perces anyagában a stúdió életébe is betekinthetünk, egy szegmensben pedig Aloy rengeteg szakembert igénylő megteremtésének több állomását is bemutatják. És mivel egy alapvetően nem játékos sorozatról van szó, némileg külső szemlélőként is körbenéznek a Horizon Zero Dawnt és a AAA játékipart övező kultúrában. A Guerrilla Games holland tagjaival készült interjúkhoz most már angol feliratokat is készítettek, ám arra figyeljetek, hogy ezeket külön be kell kapcsolni a megfelelő gombbal. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki érdeklődik a játékipar háttere iránt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)