Hirdetés

Képregény is készül a Horizon: Zero Dawnból

|

A történet a játék eseményei után veszi fel a fonalat, és ha minden jól megy, akkor már ezen a nyáron megkaparinthatjuk.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn rajongóknak az elkövetkezendő időszak meglehetősen örömteli lehet. Amellett,  hogy Aloy sztorija egy újabb platformon is elérhetővé válik, egy társasjáték is készülőben van, most pedig bejelentették, hogy egy hamarosan megjelenő képregény is foglalkozik a gépektől hemzsegő távoli jövő varázslatos törzsi világával. 

Hirdetés

A történet főszereplője Talanah Khane Padish lesz - ő az a vadász, aki Aloy mentora volt a lány Hunters Lodge-béli ténykedései alatt. Ha végigvisszük azt a küldetésszálat, akkor ő válik a Sunhawkká, azaz ő veszi át az irányítást a szervezet felett. A képregény lapjain egy új fenyegetéssel kell szembenézzen, és azt is ki kell derítenie, hogy miért tűnik el Aloy a játék eseményeit követően. Előre láthatólag július 22-én landol majd a füzet a digitális és rendes boltok polcaira, a borítót pedig már most megcsodálhatjátok:

A történetért az az Anne Tool felelős, aki a játék sztorijának írásába is besegített, így Talanah kalandja egészen biztosan nem lóg majd ki a világból; a füzetbe kerülő rajzokért Ann Maulina felel majd. 

Ti kíváncsiak vagytok a Horizon: Zero Dawn képregényre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)