Hirdetés

Ez a srác vadászat nélkül is jól szórakozik a Horizon Zero Dawnnal

|

Egy játékos a fő küldetésszál helyett a Horizon Zero Dawn különböző lényeit ereszti egymásnak, hogy aztán megossza velünk a robotdínók párviadalait.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn harcrendszerének az egyik legszórakoztatóbb része a különböző lények gyenge pontjainak kiismerése, hogy aztán Aloyt irányítva a legnagyobb monstrumokat is viszonylagos könnyedséggel teríthessük le. De az ellenfelek változatossága egészen másként is szórakoztató lehet.

ThunderHoss becenéven játszó gamer újabban azzal kísérletezik, hogy a különböző NPC-ket ugrasztja egymás ellen, amit egészen könnyen megtehet. Ugyanis mikor meghackel egyet a Horizon Zero Dawn különböző gépszörnyei közül, az ellenségként jelenik meg a környéken lévő többi lény számára. A srác összeállított nekünk egy csomó dínóviadalt, amikben ugyan akadnak néha komikus mozzanatok is, de legtöbbször azért elég jól néznek ki az összecsapások, mint általában a játék.

Ha bejöttek a találóan Horizon Fight Clubnak keresztelt széria részei, ThunderHoss csatornáján még sok-sok részt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)