Hirdetés

HP a Checkpoint podcastban mesélt a rail shooterekről

|

Ha valami tényleg igazi retrónak számít már 2021-ben, az bizony a rail shooterek világa. HP, Stöki és Grath pedig most épp ezekről a játékokról beszélgettek a Checkpoint podcastban.

Hirdetés

HP számos alkalommal volt már a Checkpoint podcast vendége, ahol beszélgetett már Stökivel és Grathtel többek között a  a Resident Evil-szériáról, a Dreamcastről, vagy épp a Call of Dutyról is, most viszont érkeztek a srácok ahhoz a témakörhöz, ami tényleg a GSO főszerkesztőjének egyik legnagyobb, örök szerelme: a legutóbbi adásban a rail shooterekről volt szó. 

Ma talán nem világos már mindenki számára, mit is fed le ez a műfaj, de ahogy az alábbi Soundcloud anyagot elindítva ti is hallhatjátok majd, a fogalmi kavarodás még az adás szereplőitől sem áll annyira távol - megpróbálták persze kibogozni a szálakat, már csak ezért is érdemes meghallgatni a műsort. 

Hirdetés

Ha egyébként még többet szeretnétek hallani HP-ból, Stökiből és Grathből (no meg persze mazurból és Sasából), akkor érdemes előkeresni a Game Pass Online Fesztivál adásait, egészen pontosan az általatok "Microsoft Éjszakák" névre keresztelt műsorokat. 

Amennyiben pedig kifejezetten HP checkpointos szerepléseiből szeretnétek repetázni, akkor a Mortal Kombat sorozatról szóló adást ajánljuk a figyelmetekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)