Hirdetés

Hülye indokkal próbálja magyarázni a fejlesztőcsapat, miért kell külön fizetni a The Lord of the Rings: Gollum egyik szinkronjáért

|

Ha azt akarod, hogy többet beszéljenek tünde nyelven a karakterek, nem elég a Gollum alapváltozatát megvenned.

Hirdetés

Nem lehet kizárni, hogy az év egyik nagy pozitív csalódása lesz a The Lord of the Rings: Gollum, de a trailerek, az eddig ismert infók, és minden más alapján is inkább bukásra érdemes készülni. Már önmagában aggasztó, hogy a franchise játékfőszereplőnek legkevésbé alkalmas karakterére épül - nehéz elképzelni, hogy élvezetes lesz majd vele játszani.

Legkésőbb május 25-én kiderül, mit kapunk a pénzünkért, de azt már most tudjuk, hogy a tünde beszéd feláras lesz - a fejlesztők megpróbálták elmagyarázni, miért kényszerültek erre a döntésre.

Hirdetés

A Precious kiadás részeként, valamint önállóan is megvásárolható Sindarin VO DLC hatására egyes karakterek többet beszélnek majd tündéül (sindarin nyelven), mint egyébként. A játékban itt-ott egyébként is hallhatunk majd sindarin szövegeket, de a DLC-vel megvásárlóinak még több jut ebből.

A Daedalic Entertainment a Eurogamernek elmondta, háttérszereplők beszélgetéseit hallhatjuk majd sindarinul, ezzel kívánják fokozni a hangulatot. Azért kérnek érte külön pénzt, mert a szinkronszínészeket szakértők segítségével kellett továbbképezni, és ha már ennyi extra energiát tettek bele, úgy gondolják, indokolt a felár. Semmit nem veszít, aki kihagyja, de remélik, az igazi Tolkien-fanok nem fognak fukarkodni.

A Precious kiadás egyébként 10 euróval (konzolon 3000-3500 forinttal) kerül többe, mint az alapváltozat, és ezért még három exkluzív DLC-t is ad. A The Lore Compedium a világról és annak karaktereiről, helyszíneiről, eseményeiről árul el többet, a The Original Soundtrack alkalmazással a zenéket hallgathatjuk, a The Art Exhibition pedig a fejlesztés titkaiba avat be minket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)