Hirdetés

Hét év alatt több mint 100 millió dollárt gyűjtött jótékony célra a Humble Bundle

|

Fontos mérföldkőhöz érkezett a videojátékok árusításával foglalkozó weboldal, ami indulása óta rengeteget segített a különféle alapítványoknak.

Hirdetés

Az elmúlt évek során bizonyára ti is belefutottak már néhány Humble Bundle akcióba, vagy épp ingyenes játékba, amit kínáltak a srácok. A weboldalon vásárolt csomagok után befolyt összeg egy része mindig egy adott jótékonykodó alapítványhoz kerül, és úgy tűnik, hogy az embereknek tetszik ez a megoldás, mert óriási pénzösszegek gyűltek már így össze.

Hirdetés

Kezdetben még csak egybecsomagolt játékokat vehettünk minimum egy dollárért a Humble Bundle oldalán, ám hét év alatt igazi digitális piactérré nőtte ki magát a szolgáltatás. Az alapítók most egy videóban jelentették be, hogy elérkeztek a 100 millió dolláros mérföldkőhöz, tehát eddig összesen ennyi pénzt gyűjtöttek az olyan jótékonykodó szervezeteknek, mint a Child's Play, az Electronic Frontier Foundation vagy az Amerikai Vöröskereszt.

Ti is jótékonykodtatok már a Humble Bundle szolgáltatáson keresztül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)