Hirdetés

Még idén jön egy új Jégkorszak játék, főszerepben Motkánnyal

|

Bizony, a súlyosan függő bolyhos izét fogjuk irányítani, vele kalandozhatunk majd a franchise legismertebb helyszínein kristály makkokat keresve.

Hirdetés

A Bandai Namco és az Outright Games nagy örömmel jelentették be, hogy készül következő projektjük, az Ice Age: Scrat's Nutty Adventure. Az, hogy ennek hallatán mi sírunk-e vagy nevetünk, az még nem teljesen dőlt el.

Hirdetés

A játékban Motkányt fogjuk alakítani, akivel végigjárhatjuk majd a Jégkorszak világának ikonikus helyszíneit. Mindenhol kristály makkokat kell keresnünk, melyek összegyűjtésével megnyílhat majd utunk a Scratazon Temple-be, és ahonnan visszaszerezhetjük majd Motkány kedvenc makkját.

Ebben a pillanatban még nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni a játék, de azt igen, hogy valamikor még idén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Ugyan maga a tény, hogy valaki 2019-ben Jégkorszak játékot fejleszt meglehetősen fura, mi azért el tudjuk képzelni, hogy szórakoztató lehet a cucc, ha a régi 3D-s platformerek alapjaira építenek. Kellő humorral és ötletes pályatervezéssel még a végén jó is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)