Hirdetés

Kiderült Doomguy titka

|

Végre lelepleződött, hogy kiről is mintázták a játékok történelmének egyik leghíresebb izomkolosszusát.

Hirdetés

A Doom dobozképe egyértelműen minden idők legjobbjai közé tartozik. Számtalan pólón és egyéb merchandise-on találkozhatunk vele, ráadáásul a sorozat legutóbbi része is készített belőle egy modern variációt, úgyhogy egyértelműen egy olyan képről van szó, amit minden gamer ismer. Viszont az egyetlen kérdés, ami nem világos, hogy mégis kiről mintázták a főszereplőjét?

John Romero, a játék dizájnere a saját blogján osztotta meg a történetet, amelyből kiderül a híres borító története. Romero szerint a modell, akit felbéreltek, hogy pózoljon a borítóképhez egyszerűen nem értette meg, hogy őt mik szeretnének, úgyhogy úgy döntött, hogy improvizál:

"Annyira frusztrált voltam, hogy egyszerűen ledobtam a pólómat, azt mondtam neki, hogy adja ide a fegyvert, majd a földön fekve ragadja meg a karomat, mintha ő lenne az egyik démon. Egy kicsit másfele irányítottam a fegyvert, majd odaszóltam Donnak, hogy 'na látod, erről beszélek'. Dom lőtt pár képet, egy kicsit variáltunk mindegyiken, de végül úgy döntöttünk, hogy az a legjobb póz, amikor a démon a karakter karját ragadja meg."

Ki hitte volna, hogy a játékvilág egyik legismertebb képén maga a dizájner pózol? Azért kicsit örülünk, hogy nem nyargalt át modellnek, szeretjük a munkásságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)