Hirdetés

Tudjátok, hogy került a Rage a Breaking Bad sorozatba?

|

Valószínűleg minden gamer emlékszik az ikonikus jelenetre, viszont most végre a háttérsztorit is megismerhettük.

Hirdetés

A Breaking Bad az elmúlt évtized egyik legkiválóbb sorozata volt, amelyre valószínűleg még nagyon sokáig emlékezni fogunk. A gamerek számára azért is különleges lehet(ett) az élmény, mert egy jelenetben a Rage (egészen egyedi formában) is kiemelt szerepet játszott, most pedig megtudhattuk, hogy miként is jöhetett létre a játék vendégszereplése. Nagyon fontos, hogy innentől kezdve spoileresen tárgyaljuk a sorozatot, szóval ha nem láttátok még az említett jelenetet, akkor nem biztos, hogy tovább szeretnétek olvasni!

Hirdetés

Tim Willits, az id Software egyik rendezője egy interjúban beszélt az AMC-vel való kollaboráció létrejöttéről és elárulta, hogy először a két fél marketing részlege vette fel a kapcsolatot egymással:

"Volt egy reklám lehetőség és a marketingeseink egyszer csak szóltak nekünk, hogy ők 'hatalmas id Software rajongók', amire mi azt válaszoltuk, hogy 'mi pedig hatalmas Breaking Bad rajongók vagyunk'. Először csak arról volt szó, hogy reklámozzák a játékainkat, de aztán megkerestek minket egy ötlettel, ahol Jessie-nek lenne egy amolyan látomása és szerettek volna valami érdekeset. Megkérdezték, hogy tudunk-e segíteni, mi pedig nyilván azonnal ugrottunk."

Ugye egészen pontosan arról a jelentről van szó, amikor Jesse a negyedik évadban lelövi Gale-t (ugye azért, hogy Walter nélkülözhetetlen maradjon Gus Fringe szervezete számára és ne tudják félreállítani), amelynek következtében komoly poszttraumás stresszt él át, ami többek között játékbeli hallucinációk formájában testesül meg. Ha jól megfigyelitek, a játékban Gale nevét is láthatjuk visszafelé a falra festve, ami egyébként több más Breaking Bades easter egg mellett a mai napig benne van a játékban.

Nagyon jó látni, hogy a játékvilág is érdemben hozzá tudott járulni egy ennyire magas minőséget képviselő tévésorozathoz, szerencsére egyre gyakrabban futunk bele ilyenbe, és nem csak az Agymenőkben imitálják a Halo multiplayert.

Nektek van kedvenc sorozatbeli játékhoz kötődő pillanatotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)