Hirdetés

Sorozat készül az id Software történetéből

|

Van is mit mesélni a legendás csapat elmúlt közel 30 évéről.

Hirdetés

A máig töretlenül működő id Software nevét valószínűleg nem most halljátok először: nekik köszönhetjük a Wolfenstein, a Doom, a Quake és a Rage sorozatokat is. Meg persze a Commander Keent, arról sem szabad megfeledkezni. Most pedig méltó megemlékezést kapnak a srácok eddigi munkásságukról, legalábbis ebben reménykedhetünk.

Hirdetés

A céget 1991 február 1-jén alapította John Carmack, Adrian Carmack, Tom Hall és John Romero. Elsősorban róluk (különösen a két Johnról), az id Software megalakulásáról, az 1993-as Doom születéséről fog szólni a széria, mely egyébként a Masters of Doom nevet viseli, és az amerikai USA Network csatorna rendelte be.

Egyelőre csak a pilot epizódot kérték, nem garantált, hogy teljes szezont kapunk, de ha az első rész jól sikerül, zöld utat kaphat a folytatás. Az író Tom Bissel, aki a Gears of War 4 sztoriját is jegyzi, a gyártásért pedig James és David Franco cége, a Ramona Films felel. A rendező és a további stábtagok kilétére még nem derült fény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)