Hirdetés

Már készül az id Tech Engine következő változata

|

Az id Software műszaki igazgatója elárulta, hogy már dolgoznak az új generációs motoron, aminek a Ryzen tulajok különösen örülhetnek.

Hirdetés

Ugyan a Quake Champions még nem ezt az új motort fogja használni, már tudjuk, hogy valami újdonság készül az id műhelyében, ami Robert Duffy szerint sokkal párhuzamosíthatóbb lesz, mint az id Tech 6, így még jobban kihasználja majd a Ryzen processzorokban rejlő erőt.

Duffy nemrég nyilatkozott arról, hogy milyen terveik vannak az AMD új hardverével kapcsolatban, és az új motorról is ejtett néhány szót.

"Már dolgozunk az id Tech következő generációján, és mindenképp optimalizálni fogjuk a Ryzenre. A készülő motor jóval párhuzamosíthatóbb lesz az id Tech 6-nál. Az a tervünk, hogy a Ryzen teljes erőforrását hasznosítani tudjuk majd."

Kíváncsian várjuk, mivel áll elő az id Software, és mennyire fogja támogatni az új motor az AMD Ryzen processzorokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)