Hirdetés

Idén már biztosan nem rajtol el a Halo sorozat

|

Ráadásul a Paramount új streamingszolgáltatásának egyik húzócímévé vált.

Hirdetés

Sajnos nem vagyunk elkényeztetve információkkal, már ami a Steven Spielberg produceri felügyeletével készülő Halo sorozatot illeti. Azt biztosan tudjuk, hogy a készítők között ott van Jonathan Liebesman (A titánok haragja, Tini nindzsa teknőcök), Otto Bathurst (Birmingham bandája, Az Úr Sötét anyagai) és Roel Reiné (Az utolsó pogány király, Halálfutam 2) is, míg a szereplők tekintetében Master Chief (Pablo Schreiber), Dr. Catherine Halsey (Natascha McElhone) és Cortana (Jen Taylor) felbukkanása valószínűleg senkinek sem fog meglepetést okozni.

A részben Magyarországon forgatott széria eredetileg a Showtime csatornára készült, viszont a legújabb fejlemények alapján nem ezen a felületen tekinthetik majd meg a Halo-rajongók. 

Hirdetés

A ViacomCBS bejelentésének érdemében egy rakás tartalommal rajtol el a Paramount+ streamingszolgáltatás, az ígéretek szerint több mint 30 ezer sorozatepizódhoz és 2500 filmhez férhetnek majd hozzá az előfizetők. Első körben március 4-én válik elérhetővé az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és Kanadában, majd március 25-én a skandináv országokba érkezik meg, de előbb-utóbb bemutatkozik minden régióban, beleértve hazánkat is (egyelőre dátum nélkül).

A közleményből nemcsak ezek derültek ki, hanem az is, hogy a Paramount + a Showtime tartalmait is felvonultatja majd, így olyan sorozatok is bekerülnek a felhozatalába, mint az új lezáró évadot kapó Dexter, a filmként visszatérő Ray Donovan vagy éppen a Halo sorozat. A ViacomCBS kreatív igazgatója, David Nevins szerint a korai felvételek meggyőzték őket arról, hogy a népszerű videojátékos franchise alapján készült széria az új platformjuk egyik zászlóshajója legyen.

Már az első évad 55-60%-át leforgatták, mikor a járványhelyzet miatt tavaly márciusban le kellett állítani a produkciót, ez pedig nyilván komoly hatással volt a premierre is. A Deadline jelentése szerint így a Halo sorozat legkorábban 2022 első negyedévében debütálhat a Paramount+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)