Hirdetés

Idén nyáron érkezik a Mortal Kombat Legends folytatása

|

Az első animációs Mortal Kombat filmben bemutatott szinkronhangok is visszatérnek majd.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a Mortal Kombat Legends, a NetherRealm franchise-ának anime feldolgozása. A Scorpion's Revenge természetesen felnőtteknek szóló besorolást kapott, a folytatás pedig már úton is van a The Hollywood Reporter beszámolója szerint.

A Battle of the Realms alcímmel ellátott filmben visszatér majd Joel McHale és Jennifer Carpenter is, mint Johnny Cage és Sonya Blade szinkronhangjai. Miközben a folytatás rajtuk kívül több korábbi stábtagot is visszahoz, lesznek majd új nevek is, mint például Matthew Mercer, mint Stryker és Smoke vagy Bayardo De Murguia, aki Sub-Zeronak és Kuai Liangnak kölcsönzi majd a hangját.

Hirdetés

Akiknek tetszett az első film, bízhatnak a folytatásban is, hiszen visszatér a rendező Ethan Spaulding, a producer Rick Morales és Ed Boon is, mint kreatív tanácsadó.

A Mortal Kombat Legends első részét korábban beválogattuk 10 olyan film közé, ami videojátékos feldolgozás, mégsem lett rossz. Ti várjátok a folytatást?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)