Hirdetés

Igazán stílusosan lehet megünnepelni Pac-Man születésnapját egy-egy ilyen palack szakéval

|

Egészen különleges üvegekben kínálja a tradicionális italt egy japán gyártó.

Hirdetés

A legendás Pac-Man franchise nem olyan régen ünnepelte negyvenedik születésnapját, amit többféle módon is megünnepelhettek a rajongók. Közben pedig már az ünnepi koccintáshoz is elkészült a tökéletes ital.

Hirdetés

Egy hiroshimai szeszfőzde, a Miyake Honten már elég régóta foglalkozik a rizs erjesztésével előállított ital, vagyis a szaké készítésével. Pac-Man negyvenedik születésnapjára pedig néhány különleges dizájnú palackkal állt elő a csapat, így a sárga lény mellett a különböző színű szellemek alapján is készült egy-egy üveg.

Sőt, hamarosan a SEGA is évfordulót ünnepelhet, méghozzá a hatvanadikat, és ez alkalomból is készült egy meglepetéssel a Miyake Honten. Elkészítette ugyanis a Go Sega szakét, ami 3000 jenbe, vagyis átszámítva picivel több mint 8700 forintba kerül.

Végül nem mehetünk el szó nélkül a Yakuza széria alapján készült palackok mellett sem, amik szintén a szeszfőzde Game Legends Sake Series kollekciójába tartoznak.

Nektek melyik üveg tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)