Hirdetés

Igazi színészóriás játssza majd Lilithet a készülő Borderlands filmben

|

Ha a Borderlands film többi szerepére is ilyen neveket találnak, akkor valószínűleg nem lesz okunk aggodalomra.

Hirdetés

Még a koronavírus járvány világszintű elterjedése előtt érkezett a hír, hogy film készül a Gearbox népszerű játéksorozatából, a Borderlandsből, ráadásul már a rendezőt is megtalálták Eli Roth személyében. A jelek szerint az előkészítő munkálatok nem álltak le a COVID-19 miatt, így már meg is van az első színésznő, aki erősíti a stábot - bizony nem akárkit sikerült megszerezni Lilith szerepére.

Hirdetés

A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett játssza majd el brutális képességekkel rendelkező szirént, aki a széria egyik fontos szereplője. Elismertsége ellenére Blanchettől nem áll messze, hogy szerepet vállaljon a valóságtól elrugaszkodottabb alkotásokban is, elég csak A gyűrűk ura és A hobbit filmekre gondolni. 

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy a Borderlands stábjában tudhatom a fantasztikus Cate Blanchettet. Már volt egy elképesztő együttműködésünk A végzet órájában, és úgy gondolom, hogy nincs olyan, amit ne tudna eljátszani. A drámától a vígjátékig, na meg most az akciófilmig, minden jelenetben brillírozik. Vele dolgozni egy valóra vált rendezői álom, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt ismét megtehetem, most egy még grandiózusabb projekten."

Roth arról is beszélt, hogy szeretné, ha híres Borderlands cosplayerek is szerepelnének a moziban, hogy kreativitásukkal újabb színfoltokat vigyenek a jelenetekbe. Persze a munkálatok egyelőre még korai fázisban vannak, a forgatások még el sem kezdődtek, így a megjelenési dátumról sem tudunk semmit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)