Hirdetés

Ígéretesen néz ki a rajongói LEGO Fallout játék

|

Nem feltétlenül a poszt-apokaliptikus franchise lenne az első választásunk egy LEGO adaptációhoz, de a párosítás meglepően jól működik.

Hirdetés

A TT Games csapata már több mint tíz éve folyamatosan örvendeztet meg minket különféle LEGO adaptációkkal, ám a stúdió többnyire családbarát franchise-okból válogat, pedig bizonyára lenne némi érdeklődés a kicsivel idősebb korosztályt célzó sorozatok újraértelmezésére is.

Pontosan ezt a hiányosságot igyekszik pótolni az a rajongó, aki nem mást, mint a Fallout-sorozatot választotta ki arra, hogy egy kifejezetten igényes, Unreal Engine-ben fejlesztett LEGO játékot kalapáljon belőle, amit már ti is letölthettek.

Hirdetés

A ThrillDaWill nevű YouTube-felhasználó által készített játék fejlesztése még nagyon korai fázisban van, de már most is meglepően látványos feature-öket tud felvonultatni: saját karaktert kreálhatunk, működik az inventory rendszer és egy kifejezetten tágas pusztaságot járhatunk be.

A LEGO-s megjelenítés meglepően jól áll egyébként a Fallout világának és ThrillDaWill nagyon kreatívan használta a kockajáték elemeit arra, hogy hűen reprodukálja az univerzum legfontosabb részleteit, állítása szerint pedig még tovább fogja csiszolni a játékot.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni, akkor a legújabb változatot ingyen letölthetitek ezen a linken. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)