Hirdetés

Igromir babes galéria

|

Az oroszok videójáték témában is kezdenek a világ élvonalához felzárkózni.

Hirdetés

Ötödik alkalommal került megrendezésre Moszkvában az Igromir (jelentése játékvilág) videójáték kiállítás, a Crocus Expo területén. 

A nagy nevek mind itt voltak, bár nagy bejelentésről, vagy világrengető újdonságról nem tudunk a kiállítással kapcsolatosan beszámolni. A nagy orosz fejlesztők és kiadók mellett a Blizzard, Bethesda, Electronic Arts, Activision, Namco Bandai, Capcom és még sok más ismert cég is jelen volt - úgy gondolom, elég jó kis kiállítást hoztak össze. Ezt támasztja alá mai összeállításunk is, ugyanis sikerült egy Igromir babes fotóalbumhoz hozzájutnunk, amelyet ezúton meg is osztunk veletek - legalább ezt a részét láthatjuk a moszkvai kiállításnak.  

 

A többi képet galériánkban tekinthetitek meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)