Hirdetés

Így épült meg a Free Guy premierjén megvillantott Warthog

|

Új videósorozatból ismerhetjük meg a több mint 1000 lóerős szörnyeteg megszületésének történetét.

Hirdetés

Augusztusban került sor a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy premierjére, és a buli egyik sztárja egyértelműen a Halo széria ikonikus járgánya, a Warthog élethű, működő mása volt.

A Hoonigan Industries szörnyetege önmagában is nagyon érdekes, de egy ilyen projekt esetében a háttérben lezajlott munkálatok is izgalmasak.

Hirdetés

Ezért is tök jó dolog, hogy a srácok indítottak egy videósorozatot, amiből kiderül, hogy lett valódi járgány a Warthog. Az első epizódból megtudtuk, hogy a gépezethez egy kész alvázat használtak, és erre építkezve alkották meg a Halo sorozat járművének mását, ami nemcsak kívülről, de belülről is hasonlít a játékbeli változathoz, mivel a kormányzásban mind a négy kerék közreműködik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A gépbe pakolt, felturbózott Ford V8-as motornak hála 1060 lóerős teljesítményre képes a Hoonigan szörnyetege, ami ráadásul az off-road környezettel is simán megbirkózik.

Elvileg október 14-ig minden héten érkezik egy újabb epizód, ami az építési folyamat egy-egy szakaszáról regél majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)