Hirdetés

Így fest a Dark Souls legmenőbb kardja a valóságban

|

A Greatsword of Artorias sok játékos kezében megfordult, most pedig megláthatod, hogy milyen a bitang nagy fegyver a valóságban.

Hirdetés

Jó értékeléseket kapott a trilógia utolsó darabja, a kritikusok szerint méltó lett előző részeihez a Dark Souls III. A From Software játékáról általában a könyörtelen nehézség jut a játékos eszébe, de sokak tetszését a csodásan kinéző páncél- és fegyverválaszték is elnyerte.

A Man at Arms csapata arra vállalkozott, hogy megalkotja a Dark Souls játékok egyik legszebb kardját, a Greatsword of Artoriast. Ahogy már megszokhattuk, most sem egy a fegyverre hajazó ártalmatlan díszt csináltak, hanem a kard pontos mását kovácsolták össze, aminek súlya is pont olyan nagy, amilyennel a játékbeli mása is rendelkezhet.

Nektek melyik fegyver hasonló minőségű másolata kéne otthoni használatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)