Hirdetés

Így festene a Lightyear PS1-es játékként

|

A Disney Pixar legújabb csodáját sikerült demake-elnie egy lelkes alkotónak.

Hirdetés

Nem szakított akkorát a mozikban a Lightyear, mint ahogy a Disney elvárta volna, de akárhogy is: a Toy Story rajongóknak most legalább megint van mint nézniük. A klasszikus filmsorozat világában játszódó film célja, hogy bemutassa nekünk azt a Buzz Lightyeart, akiről az ismerős akciófigura is készült, és akiért Andy annyira rajongott, hogy még kedvenc cowboy figurájáról is megfeledkezett.

Gyakorlatilag animációs formában láthatjuk azt a filmet, amit Andy a '90-es években látott.

Hirdetés

Pont emiatt érezte úgy Hoolopee, hogy egy PS1-es, retro rekreáció tökéletesen passzolna a Lightyearhez. A videós kevesebb, mint egy hét alatt rakta össze a lenti anyagot, bár hozzátette, hogy a szükséges modellek jelentős része már hónapokkal ezelőtt elkészült.

A bemutatót az apró részletek teszik teljessé, mint például az 1999-es megjelenési dátum, és az Al's Toy Barn reklám a műsor végén. Szinte tökéletes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)