Hirdetés

Így festenének a Disney hercegnők a Mortal Kombat karaktereiként

|

Az eposzi keresztezés, amit nem érdemeltünk ki, de szerencsére mégis megkaptuk.

Hirdetés

Októberben lesz 30 éve, hogy a Midway piacra dobta vérben tocsogó, élőszereplős animációkkal turbózott verekedős játékát, a Mortal Kombatet. A kerek évforduló alkalmából az alkotók nemrég bemutatták, hogy miként tették egyedivé a játék két ikonikus karakterét, Scorpiont és Sub-Zerót, most pedig egy szabadúszó művész munkájából csemegézünk.

Clrs_art még tavaly készítette el az alábbi sorozatot, melyben főként a Disney hercegnőit képzelte el a Mortal-franchise harcosaiként, de néhány férfi szereplő is bekerült a csokorba.

Hirdetés

Az alkotó természetesen nem hagyta ki a legnagyobb ziccereket: Mulan Kitana lett, az Aladdin Jázminja Jade, a vörös hajú Ariel mi más, mint Skarlet, a kigyúrt Herkules pedig Johnny Cage-ként feszít. A mi kedvencünk a Mileenává fazonírozott Hófehérke, aki épp egy emberi agyba készül jóízűen beleharapni. Azt viszont rátok bízzuk, hogy Aladdin Sub Zerója, vagy Kida (Atlantis) Frostja sikerült-e ütősebben.

Nem Clrs_art az első, aki eljátszik a Disney-MK crossover gondolatával, a GameIdeas-közösség egy tagja néhány éve álmodta meg a Disney vs. Mortal Kombatet, amelyben mások mellett Mickey Egeret, Donald kacsát és Goofyt is elpáholhattuk volna Goróékkal. Vagy éppen fordítva, hiszen az lenne csak az igazán izgalmas. A Disney családbarát szemlélete miatt persze valószínűleg sosem kapunk ilyen hibridet, így jöjjön inkább egy komoly kérdés: szerinted milyen fatality-k illenének Csipkerózsikáékhoz?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)