Hirdetés

Így fut a Doom egy GoPro drón kontrollerén

|

A "dolgok, amik futtatják a Doomot" listánk legújabb szereplője egy elég menő távirányító.

Hirdetés

A /u/Maserati52 néven posztoló Reddit felhasználó töltötte fel a lenti videót, amin egy GoPro Karma drón kontrollerén futtatja a Doomot. A dolog nem volt kifejezetten bonyolult, mivel a Karma irányítója egyébként is Android alapú szoftvert futtat.

Fel kellett telepíteni a legfrissebb Android rendszert, aztán letölteni a platformra készült Doom portot. A gond csak az, hogy a játék számára csak a kontroller bal karja értelmezhető.

Hirdetés

A limitációk miatt csak futkosni lehet ezzel a játék világában, és a gombok átállítása nem lehetséges, legalábbis Maserati52 szerint. Mindennek tetejében a művelet ugyan egyszerű, de veszélyes, mivel a hardver nincs felkészítve későbbi Android környezetekre és így használhatatlanná válhat az egész.

Maserati később hozzátette, hogy a többszöri, gyári visszaállítás után végül sikerült visszakapnia az irányítást a drone-ja felett, de többet valószínűleg nem fog kísérletezni a Doom futtatásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)