Hirdetés

Így fut a Fallout 4-ben újrakevert Fallout 3

|

Egy kis csapat célja, hogy felélessze a Bethesda klasszikusát, és a projekt nagyon szépen halad.

Hirdetés

Egy JuiceHead nevű YouTube videósnak lehetősége adódott, hogy kipróbálja végre a jelenleg béta státuszban létező Fallout 4: The Capital Wasteland modot. A cím ne tévesszen meg senkit, valójában arról van szó, hogy egy modder csapat egy Fallout 3 remake-et gyárt a Fallout 4-en belül. 

A projekt célja, hogy minden helyszínt, küldetést, NPC-t tárgyat és apróságot áthozzanak az eredetiből, és a folytatás technikai eszközeivel csiszolják le a klasszikust, amennyire ezt a körülmények megengedik.

Hirdetés

A lenti videóban láthatjátok, hogy ez mit is jelent játék közben, nagyon komoly munkát tettek bele a srácok, elismerést érdemelnek:

Sajnos egyelőre nincs pontos megjelenési dátum, így türelemmel kell várnunk a projekt befejezésére. Nagyon reméljük, hogy a srácok képesek fenntartani a lelkesedésüket, és be tudják fejezni az egészet. Tekintettel a feladat méretére, sajnos nem lennénk meglepődve, ha a Capital Wasteland is a hasonló modok sorsára jutna, de azért szorítunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)