Hirdetés

Így fut a Skyrim egy billentyűzet kijelzőjén

|

Lassan eljutunk oda, hogy a Skyrim lesz az új Doom.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim rengeteg platformon érhető el, de a rajongóknak ez nem elég: lassan ott tartunk, hogy aminek képernyője van, azon futni fog, és ezt más sem bizonyítja jobban, mint Mr_Murdioc legutóbbi projektje. A /r/Skyrim büszke tagja úgy döntött, hogy a SteelSeries Apex 7 TKL billentyűzet monokróm kijelzőjén fogja újraélni kedvenc kalandját.

Hirdetés

Oké, ott még nem tartunk, hogy egy billentyűzet fedélzeti rendszere natívban tudja elfuttatni a Skyrimet, de egy komolyabb PC és egy ügyes script segítségével át tudta préselni az adatokat az Apex 7 TKL apró képernyőjére. A végeredmény borzalmasan csodálatos.

So, I got Skyrim running on my keyboard. from r/skyrim

Szívesen megnéznénk egy streamet, ahol Murdoc egy kamerát a billentyűzet fölé erősítve játssza végig ezen a kijelzőn a játékot. Bár tartunk tőle, hogy ennek akkora sikere lenne, hogy Todd Howardban felgyulladna a "Keyboard Screen Complete Remastered Edition" ötlete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)