Hirdetés

Kíváncsi vagy Skrillex új számára? Játszanod kell hozzá!

|

Ha ti akartok lenni az elsők, akik hallhatják Skrillex legújabb számát, akkor játszatok egy kicsit!

Hirdetés

A Grammy díjas DJ legújabb zenéjét nem tudjátok elérni a konvencionális megoldásokkal, helyette viszont van egy meglehetősen szórakoztató út az új számhoz. Másra nincs is szükségetek, mint egy Androidos vagy egy iOS-es okostelefonra, és már mehet is a móka.

Az Alien Ride-ban hallhatjátok a Recess című számot, és hogy őszinték legyünk, a játék igazából nem is olyan rossz. Nem is kiemelkedő, de senkinek sem fog fájni egy Asteroids klón. A Recess röviddel azután lesz elérhető, hogy elkezdtek játszani a játékkal. A program ingyenesen letölthető, de persze a zene csak az Alien Ride tartalmaként hallgatható meg. Kicsempészni nem lehet a játékból a dalt, ahhoz meg kell vennetek Skrillex új albumát.

Kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)