Hirdetés

Így harcol egy witcher a valóságban

|

A Witcher 3 már-már akrobatikusnak is tekinthető harcművészete nemcsak a játékban, hanem a valóságban is kifejezetten jól néz ki.

Hirdetés

A hétköznapibb harcművészetek mellett manapság egyre többen foglalkoznak a kardforgatással is, legyen szó a lovagok által kasznált módszerekről vagy épp a gladiátorok által az arénában használt technikákról.

Aztán ott van Alan Padziński, akit leginkább az foglalkoztat, hogyan harcol egy witcher. A csatornáján több izgalmas videó is található, sőt, már dolgozik a következőn, amelyben Ciri bekötött szemes gyakorlásának elemeit dolgozza majd fel.

A fiatalember nem most először ragadott kardot, úgyhogy ha nem akarjátok levágni a saját lábatokat, ne feltétlen ezekkel a mozdulatokkal kezdjétek el a gyakorlást. Ha mégis belevágnátok, már Geralt eredeti fegyvereit is beszerezhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)