Hirdetés

Így harcolnak a Mortal Kombat 11: Aftermath újoncai

|

A Mortal Kombat 11 Aftermath című kiegészítőjével érkezik a Robotzsaru, Sheeva és Fujin, ők kapták a főszerepet az új gameplay videóban.

Hirdetés

Két hetet sem kell már várnunk arra, hogy megtudhassuk, hogyan folytatódik a Mortal Kombat 11 története. A május 26-án megjelenő Aftermath egy sztoriközpontú kiegészítő lesz, de annak is érdemes beruházni rá, aki csak arra vágyott, hogy a Robotzsaru szerepében kapjon szét túlvilági harcosokat.

Hirdetés

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogyan harcol a három új karakter, Fujin, Sheeva és a Robotzsaru, láthatjuk különleges mozdulataikat és fatalityjeiket is. Egyikük sem óvatoskodik. A videó legjobb pillanatai a Robotzsaru kontra Terminátor harcok; sosem gondoltuk volna, hogy ilyet valaha videojátékban látunk - mármint persze az 1994-es RoboCop Versus The Terminator után, amiben a Robotzsaru a Skynettel veszi fel a harcot.

Az Aftermathszal együtt ingyenes frissítés is jön, mely egyebek mellett új pályákat kínál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)